Follow Me on Pinterest
Pr tips

Pr tips

English Version

Kick off products with public relations
Kick off products with public relations
Posted 3 months ago

English Version 

Kick off products with public relations

Ένας ιδανικός τρόπος για να προωθήσουμε ένα προϊόν ή μία νέα υπηρεσία είναι οι δημόσιες σχέσεις. Θα δούμε μερικά βήματα που θα μας…

kick off 234x300 Pr tips
<!–:el–>Social Media Branding <!–:–>
Social Media Branding
Posted 4 months ago

 English Version   
Social Media Branding
Στην σημερινή ολέθρια οικονομική κρίση για να επιβιώσεις πρέπει να είσαι δημιουργικός, αλλιώς, απλά θα εξαφανιστείς.
Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε…

Social Media Branding 300x204 Pr tips
<!–:el–>What is Social Media Location Marketing?<!–:–><!–:en–>-<!–:–>
What is Social Media Location Marketing?
Posted 5 months ago

English Version 
What is Social Media Location Marketing?  
Μία από τις πιο παρεξηγημένες, καταχρηστικές και μη αξιοποιημένες επαρκώς  ευκαιρίες στο social media marketing, είναι τοποθεσία διανομής. Τα smartphones και  τα location-based social media έχουν γίνει τελικά χρήσιμα για τις επιχειρήσεις, με την άδεια των χρηστών, για να αλληλεπιδρούν, να μοιράζονται, να…

What is Social Media Location Marketing Pr tips
<!–:el–>ROI tips for Viral & Social Media Marketing<!–:–><!–:en–>ROI tips for Viral & Social Media Marketing<!–:–>
ROI tips for Viral & Social Media Marketing
Posted 6 months ago

English Version 
ROI tips for Viral & Social Media Marketing
Η απόδοση της επένδυσης (ROI) για το Viral & Social Media Marketing είναι δύσκολο να προσδιοριστεί δεδομένου ότι τα…

ROI tips for Viral Social Media Marketing 240x300 Pr tips
<!–:el–>Social media updates <!–:–><!–:en–>Social media updates <!–:–>
Social media updates
Posted 6 months ago

 English Version
 Social media updates
Πρώτα απ 'όλα, αν δεν χρησιμοποιείτε τα social media, για την επιχείρησή σας, είναι καιρός να το κάνετε να επωφεληθείτε από αυτά. Το πώς να χρησιμοποιήσετε τα…

Social media updates 300x227 Pr tips
PreviousNext
Pr tips

Όταν σκεφτόμαστε τις δημόσιες σχέσεις  πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να σκέφτονται ένα πράγμα: το δελτίο τύπου. Η παραδοσιακή χρήση του δελτίου τύπου ήταν να αναμεταδίδει ένα γεγονός ή πληροφορίες μίας επιχείρησης στα media.Ο ρόλος του δελτίου τύπου είναι μια σημαντική πτυχή, αλλά οι δημόσιες σχέσεις προσπαθούν και να οικοδομήσουν σχέσεις με τους πελάτες κάτι που είναι πιο σημαντικό. Πολλές ιστορίες και καλύψεις ειδήσεων ξεκινούν από WOM (από στόμα σε στόμα), ανάλογα με το τι κάποιος ακούει ή βρίσκει ενδιαφέρον από τα media.  Οι πελάτες σας μπορεί να δημιουργήσουν μεταφορά και διάδοση  μηνυμάτων από στόμα σε στόμα δωρεάν.
Think of link building as Public Relations PR not Page Rank the other PR. 300x283 Pr tips
Το κλειδί που πρέπει να θυμηθούμε εδώ , είναι ότι ενώ στο παρελθόν, η ομάδα PR είχε στόχο να πάρει όσα αποκόμματα ειδήσεων ήταν δυνατόν, στις παρούσες προσκλήσεις υποβολής δημοσίων σχέσεων οι ομάδες PR μπορούν να χειριστούν τα μέσα ενημέρωσης και τους πελάτες. Με τη δυνατότητα να προσεγγίζουν πλέον και άλλους στόχους, λαμβάνοντας υπόψη ότι η παλαιά τακτική PR επέτρεπε  μόνο την επικοινωνία  με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν επιχειρήσεις που είναι προσκολλημένες στο παρελθόν  και δεν κάνουνε προσπάθειες για να υποστηρίξουνε τη χρήση των νέων τακτικών στις δημοσίων σχέσεων. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι ότι ο πυρήνας πλέον είναι το κοινό και ότι όλα τα άλλα έπονται.

Μερικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας νέες στρατηγικές δημοσίων σχέσεων  :

Εφαρμογή στρατηγικών στα social media. Κατ’ αρχήν, εντοπίστε που οι πελάτες σας δραστηριοποιούνται  on-line  και αποφασίστε  αν θα είχε νόημα για σας για να πάτε εκεί ή αν θα θέλατε να τους οδηγήσετε κάπου αλλού χρησιμοποιώντας τα social media.  .

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας. (Πέρα ​​από την αποστολή των ενημερωτικών δελτίων.) Προσεγγίστε τους και χρησιμοποιήστε τεχνικές διαδραστικής επικοινωνίας, βάζοντας  τους να αξιολογήσουν τις τρέχουσες και μελλοντικές στρατηγικές σας .
Θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στο να καταλάβετε το τι ακριβώς θέλουν και έτσι θα το προσαρμόσετε ευκολότερα στα μέτρα τους.

Αξιολόγηση απόψεων. Μετά την συλλογή των πληροφοριών και των ιδεών , αρχίστε την αξιολόγηση τους για να εξασφαλιστεί ότι είναι σημαντικές, αποτελεσματικές και κυρίως ότι θα βοηθήσουν στην ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες και τα μέσα ενημέρωσης.

Εφαρμογή νέων στρατηγικών. Αν διαπιστώσετε ότι κάτι  δεν λειτουργεί, κάντε ένα νέο σχέδιο ή αναδιοργανώστε  το υπάρχον σχέδιο παίρνοντας μόνο ότι θα σας βοηθήσει.

10 Public Relations Tips How to Succeed in PR 300x156 Pr tipsΣυνολικά, γνωρίζουμε ότι ο καθορισμός των στόχων, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την επιτυχία σε μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων, είτε πρόκειται για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είτε τους πελάτες σας. Όπως έχω αναφέρει και πριν, η σωστή αγορά-στόχος θα σας βοηθήσει στο να αποδώσουν οι ενέργειες σας καθώς θα είναι στοχευμένες. Επιπλέον, θα μπορέσετε να γνωρίσετε  καλύτερα τις ανάγκες των πελατών σας , να βρείτε που υστερείτε συγκριτικά με τον ανταγωνισμό και να το διορθώσετε.

Με όλο και περισσότερο έμφαση στην αμφίδρομη επικοινωνία με το κοινό σας, αλλά και την σωστή επιρροή και καθοδήγηση των new media σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες που μόνο οφέλη μπορούν να σας φέρουν. 

 Pr tips Panagiotis Rosolymos (366 Posts)

Communications specialist with expertise in social media ,integrated marketing communications and new public relations, with emphasis on new media and unusually bellow the line interactive activities. Founder & Managing Director at about U Communications Particularly involved in the counseling literature piece of business support. Panagiotis Google Profile

Wordpress Pr tipsFacebook Pr tipsTwitter Pr tipsGoogle Plus Pr tipsLinkedin Pr tips

Google+

Tags: advertising, brand loyalty, brand loyalty marketing, business, crisis and issue management, crisis management, digital marketing, digital public relations, direct mail, e-consulting, e-marketing, event, event management, events management, integrated marketing communication, interactive marketing, marketing, marketing plan, media relations, mobile marketing, new media, online marketing, pr, public relations, relationship marketing, reputation management, risk management, social media, social media marketing, video marketing, viral marketing, web marketing, δημιουργία, δημόσιες σχέσεις, διαφήμιση, διαχείριση κρίσεων, διοργάνωση, διοργάνωση εκδηλώσεων, επικοινωνία, παραγωγή

Trackbacks/Pingbacks

 1. Pr tips | Social Media and SEO Gods - 29 January 2013

  [...] tips Pr tips POSTED 1 HOUR [...]

 2. Pr tips « Social Media & SEO masters - 29 January 2013

  [...] tips Pr tips POSTED 1 HOUR [...]

 3. Content Marketing tips | Social Media and SEO Gods - 30 January 2013

  [...] tips Pr tips POSTED 1 DAY [...]

 4. social media και b2b | Social Media and SEO Gods - 31 January 2013

  [...] tips Pr tips POSTED 2 DAYS [...]

 5. social media και b2b « Social Media & SEO masters - 31 January 2013

  [...] tips Pr tips POSTED 2 DAYS [...]

 6. Women Marketing rules | Social Media and SEO Gods - 1 February 2013

  [...] tips Pr tips POSTED 3 DAYS [...]

 7. Women Marketing rules « Social Media & SEO masters - 1 February 2013

  [...] tips Pr tips POSTED 3 DAYS [...]

Leave a Reply


five − 1 =

CommentLuv badge

To Top